Föreviga årets största händelser

Nytt år och nya möjligheter. När det blir nytt år så är det många som tänker tillbaka på det gångna året och på de saker som man hunnit göra under de gångna 365 dagarna. Att föreviga dessa stunder i bilder är någonting som många gör, medans andra önskar att de kunde bli bättre på det. Idag använder vi främst våra telefoner för att föreviga minnen i vardagen och det är inte så vanligt att man längre framkallar bilder och gör i ordning speciella album med alla minnen.

Någonting som däremot är populärt att göra är att skapa så kallade fotoböcker där man digitalt laddar upp sina bilder på nätet och komponerar in dessa i en bok tillsammans med text och fina teman. En rolig idé är att skapa en fotobok för varje år, där man samlar bilder från semestrar, skolavslutningar och liknande. Kanske kan du göra en fotobok om din graviditet som du sedan kan ge till ditt barn som en gåva kring hur livet såg ut innan denne kom in i ert liv.

No comments yet.