Föreviga minnen med mobilkameran

Att fånga ögonblick i vardagen på bild är någonting som man idag kan göra väldigt enkelt, tack vare att de flesta utav oss ständigt har en kamera i fickan. Det jag menar är så klart kameran i din mobiltelefon, som idag är av mycket hög kvalitet på flera modeller. Kring millennieskiftet började telefoner med inbyggda kameror att poppa upp på marknaden och de olika telefonföretagen har sedan dess konkurrerat med varandra om att leverera de bästa kamerorna. Under en period skyltades det extra med hur många megapixel telefonerna hade och ju fler dessa var, desto bättre. Senare kom funktionen med att ha två kameror, där en utav dem lät dig ta selfies utan några större problem.

Idag är det så mycket mer än megapixlar som är viktigt för kunder när de väljer telefoner utifrån kameran. Till exempel har iPhone 7 “bara” megapixel på sin kamera samt 7 megapixel på frontkameran, men samtidigt har den funktioner som låter dig zooma utan att bilderna blir pixliga. Detta är i sin tur någonting som dagens mobilköpare anser viktigt för att kunna fånga sina vardagsminnen för evigt.

No comments yet.