Kalender för vardagen

Stress är en stor del av mångas vardag och idag är det svårt att lyckas hålla alla bollar i luften samtidigt. Har man barn är det kanske en hel del aktiviteter och sporter som ska planeras in, möten, ta bilen till verkstaden eller bara en sådan enkel sak som en födelsedag kan vara livsviktig att faktiskt komma ihåg.

Att använda sig av en kalender har länge varit ett sätt för människor att kunna skriva ner alla planer, möten och aktiviteter som inte får glömmas bort. Genom att anteckna dem behöver man inte konstant påminna sig själv, utan kan släppa allt vad tid och datum heter. Det står ändå nedskrivet i din kalender.

Förr var det kanske vanligare med en fysisk kalender, eller filofax som det också kallades, att ha med sig i väskan. Idag är tekniken så pass utbyggd att de allra flesta personer som har en smartphone, använder sig av den kalender som redan är installerad.

No comments yet.