En bra start på dagen

Hur morgonen startar sätter ofta stämningen för resten av dagen. Därför är frukosten ett viktigt inslag i en riktigt skön dag. Måltiden går att variera nästan i det oändliga, vilket ger stora möjligheter till att starta med en riktigt god frukost.

Vad jag är sugen på varierar, men några klassiker som bör finnas med är: ägg i någon form (äggröra, omelett, kokt), riktigt gott bröd, grönsaker som tomater, gurka, paprika. Färskpressad juice, kanske en smoothie och så riktigt gott kaffe, gärna en latte eller capuccino.

Härligt gott, men kanske inte en varje dag-frukost, är att äta färska våfflor med sylt och grädde, eller varför inte croissanter med chokladkräm eller smör och marmelad. Ibland måste man få unna sig och en guldkant på vardagen är värd mycket!

No comments yet.