Träningsresa

Det ligger i tiden – Träningsresa

Att åka på träningsresa innebär att åka iväg ett visst antal dagar till ett resort någonstans där det finns ett utbud av olika typer av träning under de dagar man är där.

Oftast går resan till en varmare breddgrad, till hotell som ligger vid vattnet, där man tränar på, för ändamålet byggda, platåer vid vattnet eller poolen. Oftast har arrangören ett schema för träningen så att man kan sätta ihop sin dag så som man vill ha den, eller vill man hellre vandra eller löpa en tur, eller vill man kanske ha vilodag. Allt är upp till dig. Arrangören ser till att du har de bästa förutsättningarna för att få det så bra som möjligt på din resa, och att du får ut så mycket du önskar av den. Halv- eller helpension ingår i de flesta resor. Dubbelkolla detta vid bokning.

Googla “träningsresa” så får du fram en lista på företag som anordnar träningsresor, allt från fyndresor till lite mer påkostade alternativ. Eller kolla med ditt träningsställe om de anordnar resor där ni som kunder/medlemmar åker tillsammans.

En trend är också att samla ett gäng kompisar och åka på träningsresa tillsammans till ett väl valt ställe!

Möjligheterna är många! Du sätter ribban för vad som är möjligt för dig!

No comments yet.